Har I brug for hjælp til skolens markedsføring?

Trænger skolens hjemmeside til en kærlig hånd? Får I nok ud af indsatsen på Facebook? Og hvad med profilfolderen og pressekontakten?

Jeg har et indgående kendskab til skoleområdet og 15 års erfaring med at lave PR og markedsføring for frie grundskoler, kostskoler og efterskoler. Jeg hjælper gerne med skolens markedsføring - og med at udforme en overordnet strategi og konkrete planer for eksekvering.

Sammen med mine dygtige samarbejdspartnere laver jeg bl.a. hjemmesider, profilvideoer, profilfoldere, pressemateriale, jubilæumsskrifter, facebook-annoncering og sørger også gerne for at gennemskrive og/eller redesigne skolens eksisterende hjemmeside.

Første skridt er en afklaringsproces: Hvilken profil har skolen - hvilke nøglebudskaber - hvilke målgrupper - hvilke medier - hvad vil I opnå - og hvordan kan jeg hjælpe?

Målet er at skabe en modtagerrettet, effektiv kommunikation med en klar rød tråd på tværs af skolens egne medier, den eksterne annoncering og pressearbejdet - og i sidste ende, at vi ved at styrke skolens markedsføring medvirker til at sikre elevtilgangen i de kommende år.

Samarbejdet kan foregå ad hoc eller mere formaliseret med faste aftaler/ydelser.

 

KONTAKT:

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg besøger også gerne skolen for at drøfte mulighederne for et samarbejde.

Kontakt mig på tlf. 60 60 12 09 / morten@reil.dk
 

Erfaring på skoleområdet, Morten Reil:

  • 15 års erfaring med markedsføring for frie grundskoler, efterskoler og kostskoler på specialområdet
  • Underviser på 'PR-kursus for friskoler' for Dansk Friskoleforening
  • 15 år som freelance journalist for fagbladene Frie Skoler, Efterskolen, Magasinet Friskolen m.fl.
  • Uddannet journalist + 4 år som redaktør / kommunikationskonsulent hos Danmarks Privatskoleforening og Dansk Skoleidræt
  • Uddannet lærer + 4 års undervisningserfaring fra privatskole og efterskole