Har I brug for hjælp til skolens markedsføring?

Bruger I for mange ressourcer på Facebook - uden rigtig at få noget ud af det? Trænger skolens hjemmeside til en kærlig hånd? Og hvad med profilfolderen og pressekontakten?

Jeg har et indgående kendskab til skoleområdet og 15 års erfaring med at lave PR og markedsføring for efterskoler, specialskoler og frie grundskoler. Jeg hjælper gerne med skolens markedsføring - og med at udforme en overordnet strategi og konkrete planer for eksekvering.

Sammen med mine dygtige samarbejdspartnere laver jeg bl.a. profilvideoer, profilfoldere, pressemateriale, indhold til hjemmesider/sociale medier, adwords, facebook-annoncering og sørger for at gennemskrive og/eller redesigne skolens hjemmeside.

Første skridt er en afklaringsproces: Hvilken profil har skolen - hvilke nøglebudskaber - hvilken målgruppe - hvilke medier - hvad vil I opnå - og hvordan kan vi hjælpe?

Målet er at skabe en modtagerrettet, effektiv kommunikation med en klar rød tråd på tværs af skolens egne medier, den eksterne annoncering og pressearbejdet - og i sidste ende, at vi ved at styrke skolens markedsføring medvirker til at sikre elevtilgangen i de kommende år.

Samarbejdet kan foregå ad hoc eller mere formaliseret med faste aftaler/ydelser.

 

KONTAKT:

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg besøger også gerne skolen for at drøfte mulighederne for et samarbejde.

Kontakt mig på tlf. 60 60 12 09 / morten@reil.dk
 

Erfaring på skoleområdet, Morten Reil:

  • Uddannet lærer + 4 års undervisningserfaring fra privatskole og efterskole
  • Uddannet journalist + 4 år som redaktør / kommunikationskonsulent hos Danmarks Privatskoleforening og Dansk Skoleidræt
  • 15 år som freelance journalist for fagbladene Frie Skoler, Efterskolen, Friskolen m.fl.
  • Underviser på 'PR-kursus for friskoler' for Dansk Friskoleforening
  • 15 års erfaring med markedsføring for efterskoler, frie grundskoler og kostskoler på specialområdet