Indehaver: Morten Reil

Journalist og fotograf med 15 års erfaring inden for markedsføring af frie grundskoler og private virksomheder.

Jeg leverer selv al tekst, foto og video, herunder dronefoto. Og så har jeg nogle dygtige samarbejdspartnere,  som jeg trækker på efter behov - bl.a. en grafiker, en webdesigner og en ekspert inden for online marketing.

 

 

KONTAKT:

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale på tlf. 60 60 12 09 / morten@reil.dk

Jeg bor i Nyborg og har kunder over det meste af landet.

 

Referencer:

PR og markedsføring - Dannevirke Kostskole

Morten Reil har igennem de sidste syv år bistået Dannevirke Kostskole i udviklingen af institutionens PR og markedsføring. Det har resulteret i et omfattende, nærværende, kreativt og professionelt PR- og messemateriale, som vi høster megen anerkendelse for, når vi er ude at promovere institutionen eller har interessenter på besøg i Årøsund.

Charlotte Møller Pedersen, forstander på Dannevirke Kostskole

Online marketing - Netteam

Morten Reil har leveret content til Netteams online markedsføring igennem de sidste 6 år. Morten er en superfleksibel samarbejdspartner, der altid leverer høj kvalitet. Han har en skarp pen og har i høj grad medvirket til at øge gennemslagskraften i Netteams online marketing.

Jakob Mayland, Marketing Manager, Netteam

Fagbladsjournalistik - Dansk Friskoleforening

Jeg har i regi af Dansk Friskoleforening brugt Morten Reil som freelancejournalist og fotograf til vores magasin Friskolen. Det har været en blanding af reportager og større artikler med intensiv research. Begge dele favner Morten og leverer til tiden uden fejl eller mangler. Ud over det skriftlige er Morten en habil fotograf.

Per Ølholm, redaktør på magasinet Friskolen

Jubilæumsskrift - Viborg private Realskole

Viborg private Realskole har haft et tæt samarbejde med journalist Morten Reil i forbindelse med fejringen af skolens 125-års jubilæum.

Vi har oplevet Morten som en professionel, kompetent og særdeles behagelig samarbejdspartner, og vi vil ikke tøve med at bruge Mortens kompetencer til tilsvarende opgaver i fremtiden.

Lisbeth Rose-Hansen, skoleleder på Viborg private Realskole

PR (tekst, foto og video) - Musikefterskolen i Humble

Morten Reil har løst PR-opgaver for Musikefterskolen i Humble siden foråret 2014. Morten er en god og fleksibel samarbejdspartner, der overholder indgåede aftaler. Han har skrevet pressemeddelelser og løst tekst- billed- og filmopgaver kreativt og til vores fulde tilfredshed.

Per Jacobsen, forstander på Musikefterskolen i Humble