Journalistik | PR | Foto | Video

Markedsføring for virksomheder

Har I brug for hjælp til virksomhedens PR og markedsføring?

Ring: 60 60 12 09

Som journalist er jeg trænet i at finde de gode historier og har stor erfaring med at lave markedsføring for private virksomheder. Jeg er lynhurtig til at sætte mig ind i nyt stof, finde ind til en virksomheds DNA og skære budskaberne til.

Jeg tilbyder en bred vifte af ydelser, hvor jeg selv leverer tekst, foto og video, og så trækker jeg på et par dygtige samarbejdspartnere til webdesign og større grafiske opgaver. Her får du altid professionelt arbejde i høj kvalitet til lave priser.

Jeg kan også give virksomhedens eksisterende materialer en journalistisk opstramning og redigere billeder, så alting fremstår professionelt. Det gør en forskel – ofte kan få timers arbejde give virksomhedens markedsføring et kæmpe løft.

Sprogvask

Er der stave- og kommafejl på din virksomheds hjemmeside? Jeg tilbyder et gratis eftersyn

Hvornår har du sidst gennemlæst din virksomheds hjemmeside? Står alting skarpt, eller har der sneget sig lidt stavefejl, kommafejl og uforståelige sætninger ind med tiden? Jeg tilbyder at give din virksomheds hjemmeside et gratis eftersyn, hvor jeg gennemlæser teksterne og giver en tilbagemelding på sidens læse- og brugervenlighed. Derfra er der to muligheder:

1) Er der brug for en gang sprogvask? Så giver jeg en hurtig diagnose og et uforpligtende tilbud på opgaven.

2) Står alting skarpt? Så slutter vi bare der - uden beregning - og du har fået bekræftet, at alt er, som det skal være.

Kontakt mig i dag, hvis du ønsker et gratis eftersyn af din virksomheds hjemmeside: Tlf. 60 60 12 09

Kundecases / Referencer

Mangler I gode kundecases og referencer til jeres markedsføring?

Betyder det noget, hvad dine kunder og samarbejdspartnere siger om dig? Ja, selvfølgelig. Den rigtige casehistorie kan give potentielle kunder et konkret indblik i dine kompetencer og den værdi, du skaber for dine kunder. Det er med til at øge din virksomheds troværdighed.

Jeg har stor erfaring med at lave korte referencer og lidt længere kundecases, hvor jeg både producerer tekst og billeder til din virksomheds hjemmeside eller eksterne medier.
Morten Reil har leveret content til Netteams online markedsføring igennem de sidste 6 år. Morten er en superfleksibel samarbejdspartner, der altid leverer høj kvalitet. Han har en skarp pen og har i høj grad medvirket til at øge gennemslagskraften i Netteams online marketing.
Jakob Mayland
Marketing Manager, Netteam
Fondsansøgning.dk har haft et succesfuldt forløb med Morten Reil, hvor vi har fået lavet en ny hjemmeside med alt indhold, herunder tekst, foto og referencer. Samarbejdet har været meget professionelt, og vi har fået super god sparring. Morten har været rigtig god til at fange vores behov og sparre på vinkler og budskaber. Resultatet er en hjemmeside, der fremstår enkel, let læselig og overskuelig med professionelle billeder - og som bedre viser den professionalisme, der kendetegner vores virksomhed. En klar anbefaling herfra.
Gert Damsted
Partner, Fondsansøgning.dk
Morten Reil har igennem de sidste 11 år bistået Dannevirke i udviklingen af institutionens PR og markedsføring. Det har resulteret i et omfattende, nærværende, kreativt og professionelt PR- og messemateriale, som vi høster megen anerkendelse for, når vi er ude at promovere institutionen.
Charlotte Møller Pedersen
Forstander på Dannevirke

PR-arbejde

Ønsker I mere (og bedre) medieomtale?

Jeg kan hjælpe jer med at få 'hul igennem'. Jeg har stor erfaring med at producere pressemateriale og ved, hvilke historier der egner sig til fx lokalpressen og relevante fagmedier.

Jeg giver jeres historier den sidste skarphed, så vi trænger igennem informationsmuren og de 200 andre mails i redaktørens indbakke.

Ofte kan udgiften til få timers professionelt PR-arbejde være nok til at give jer spalteplads i de lokale medier, som ellers ville have kostet mange tusinde kroner.

Hjemmeside

Mangler I en ny hjemmeside - eller en ny webredaktør?

Jeg har stor erfaring med at lave hjemmesider og tilbyder små og store løsninger - fra den helt simple WordPress-hjemmeside til mere komplicerede løsninger, som vi specialdesigner efter jeres behov. Jeg kan også fungere som ekstern webredaktør og sørge for, at din virksomheds hjemmeside og sociale medier altid står skarpt.

Jeg tilbyder:
• Helt ny hjemmeside
• Grundig relancering
• Hurtig sprogvask og billedredigering
• Ekstern webmaster / SoMe

Profilvideo

Mangler I en god præsentationsvideo?

Man siger, at et billede fortæller mere end tusind ord. Med en professionel profilvideo får I begge dele og mere til. Her præsenterer vi virksomhedens profil med ca. tusind talte ord tilsat levende billeder fra virksomheden - formidlet i en kort præsentationsfilm på 1-2 minutter til jeres hjemmeside og endnu kortere til Facebook eller den lokale biograf.

Jeg er hurtig til at finde ind til virksomhedens DNA og skaber et troværdigt, levende portræt. Jeg lever også dronevideo.

Kunder, et udpluk

Trykt materiale

Mangler I trykte brochurer eller nyt messemateriale?

Jeg laver professionelle profilbrochurer og andre trykte materialer, som i kort form præsenterer virksomheden og giver potentielle kunder lyst til at vide mere.

Jeg har et fast samarbejde med en dygtig grafiker, som sørger for opsætning og tryk i høj kvalitet til lave priser. Vi laver også gerne et godt tilbud til din virksomhed.

Jubilæumsskrift

Har din virksomhed snart jubilæum?

Et godt jubilæumsskrift er ikke bare en fejring og en opsamling på årene, der gik - det er en levendegørelse af alt det, som er værd at huske.

Samtidig skal jubilæumsskriftet spille nøje sammen med virksomhedens øvrige markedsføring. Kontakt mig, hvis du har brug for et professionelt jubilæumsskrift.

Foto

Trænger jeres hjemmeside til nye billeder og mere liv?

At tage gode billeder handler både om det rent fototekniske - og om at finde de rigtige situationer, som fortæller mere end ord.

Jeg har arbejdet som journalist og fotograf siden 2007. Jeg er god til at finde ind til kernen af en historie og lave nærværende portrætter af virksomheder og de mennesker, der giver den liv.