Har I brug for hjælp til skolens markedsføring?

Bruger I for mange ressourcer på Facebook - uden rigtig at få noget ud af det? Trænger skolens hjemmeside til en kærlig hånd? Og hvad med profilfolderen og pressekontakten?

Som uddannet journalist og tidligere lærer har jeg et indgående kendskab til skoleområdet. Jeg har stor erfaring med PR og markedsføring for efterskoler, specialskoler og frie grundskoler.

Jeg hjælper gerne med skolens markedsføring - og med at udforme en overordnet strategi og konkrete planer for eksekvering.

Første skridt er en afklaringsproces: Hvilken profil har skolen - hvilke nøglebudskaber - hvilken målgruppe - hvilke medier - hvad vil I opnå - og hvordan kan jeg hjælpe?

Målet er at skabe en modtagerrettet, effektiv kommunikation med en klar rød tråd på tværs af skolens egne medier, den eksterne annoncering og pressearbejdet - og i sidste ende, at I får flere og mere tilfredse 'kunder'.

Samarbejdet kan foregå ad hoc eller mere formaliseret med faste aftaler/ydelser.

 

KONTAKT:

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg besøger også gerne skolen for at drøfte mulighederne for et samarbejde.

Kontakt mig på tlf. 60 60 12 09 / morten@reil.dk
 

ERFARING PÅ SKOLEOMRÅDET:

  • Uddannet lærer + 4 års undervisningserfaring fra privatskole og efterskole
  • Uddannet journalist + 4 år som redaktør / kommunikationsmedarbejder hos Danmarks Privatskoleforening og Dansk Skoleidræt
  • 15 år som freelance journalist for fagbladene Frie Skoler, Efterskolen, Friskolen m.fl.
  • Underviser på 'PR-kursus for friskoler' for Dansk Friskoleforening
  • Længerevarende PR-samarbejde med Dannevirke Kostskole, Musikefterskolen i Humble, Lille Egede Friskole m.fl.