Markedsføring for skoler

Fondsansøgning

Mangler I fondsmidler?

Jeg tilbyder hjælp til fondsansøgning i samarbejde med en af landets førende fundraising-virksomheder.

Har I brug for fondsmidler til skolens nye legeplads eller udviklingen af et nyt undervisningstilbud? Jeg har stor erfaring med at søge fondsmidler til bl.a. skoler og har været med til at rejse millioner af kroner til en række forskellige udviklingsprojekter.

Jeg har et tæt samarbejde med Aktiv Fundraising, som er en af landets førende fundraising-virksomheder med speciale i skoleområdet, kulturlivet og foreningslivet. Vi tilbyder hjælp til fondsansøgning – enten i form af klippekort til mindre opgaver eller som en fastprisaftale, hvor vi kommer ud på skolen og hjælper med hele fundraising-processen fra A til Å.

Få hjælp til:

Kontakt os tidligt i processen

Skal I have effektiv hjælp til at søge fondsmidler, er det vigtigt, at vi kommer tidligt ind i processen. Vi ved, hvilke fonde der kan være relevante at søge - og vi kan hjælpe jer med at udforme projektet på en måde, så det er interessant for fondene.

Det kræver, at vi er med fra start. Selvfølgelig er det aldrig for sent - men det er ærgerligt at være nødt til at starte forfra med fx arkitekttegninger og hele projektbeskrivelsen, fordi centrale elementer er 'uspiselige' for fondene. (Det oplever vi desværre jævnligt.)

Læs mere på AktivFundraising.dk

Fondsansøgning kan inkludere:

Vi tilbyder forskellige løsninger - alt efter jeres behov:

Fast-pris-aftalen er vores mest brugte model og vil ofte være billigere for jer i det lange løb. Med fast-pris-aftalen betaler I et startfee og et succesfee.

  • Startfee’et udgør et fast beløb, som vi aftaler på forhånd.
  • Succesfee’et udgør typisk en procentsats af de midler, vi skaffer hjem til projektet.
  • Skolen bliver kun yderligere faktureret, hvis der kommer midler fra fonde til jeres projekt efterfølgende.

Vi har klippekort i tre forskellige størrelser med 10, 25 og 50 timer, hvor prisen falder, jo flere timer I bestiller ad gangen.

  • Når I har købt et klippekort, kan I løbende skrive eller ringe til os for at få sparring på jeres projekt.
  • Vi sender jer løbende en oversigt over tidsforbruget på jeres klippekort, så I præcist kan se hvor meget tid, der er tilbage.
  • Vi tager selvfølgelig kun betaling for den tid, vi reelt bruger. Hvis en opgave tager 15 min. at udføre, så bliver der trukket 15 min. fra jeres klippekort.

Fillipskolen i Ålborg: Nyt aktivitetsområde på 460 m2

Nye multibaner, basket bane, legeplads og fitnessområde til glæde for eleverne og områdets unge. Fondsstøtte opnået: 415.000 kr.
Kundecase

Langtved Friskole: Nye omklædningsrum og nyrenoveret kælder

Helt nye omklædningsrum og badefaciliteter i forbindelse med skolens gymnastiksal. Renoveret kælderetage med foreningslokaler.
Kundecase

Privatskole: Ny sciencepark

Stort aktivitetsområde med sciencepark, skolehaver og aktivitetsområde. Under ansøgning.
Kundecase
Morten Reil er tilknyttet som freelancer på vores fundraising team hos Aktiv Fundraising ApS. Det er et samarbejde, jeg er meget glad for. Mortens unikke kombination af hans indsigt i skoleverdenen og hans journalistiske evner gør, at vi sammen med kunden får udviklet nogle rigtig spændende projekter, som Morten bagefter formidler i nogle rigtig gode projektbeskrivelser og ansøgninger. Det har resulteret i en lang stribe af bevillinger fra fonde til skoler samt andre foreninger og organisationer. Morten får derfor de bedste anbefalinger herfra.
Steffen Gregersen
Direktør Aktiv Fundraising ApS